Najnowsze artykuły
Lidia Barszczewska, Kalina Maćkowiak
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Przyszłość żywienia. Jak nauka i technologia kształtują wybory żywieniowe?
Aneta Koszowska, Karolina Kulik-Kupka
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Otyłość a dysfunkcja śródbłonka naczyniowego
Wiktoria Ralcewicz, Julia Perlik, Jan Unolt, Wiktoria Lourenco, Zuzanna Nowak, Anna Koperska
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Postępowanie dietetyczne u pacjentów z autoimmunologicznym zapaleniem tarczycy
Ewelina Swora-Cwynar, Aleksandra Królczyk, Małgorzata Kałużna, Marian Grzymisławski, Marek Ruchała, Katarzyna Ziemnicka, Agnieszka Dobrowolska
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Orest Komarytsia, Olena Radchenko, Myroslava Borovets
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Wybrane substancje słodzące jako zamienniki cukru w zaburzeniach gospodarki węglowodanowej
Michał Henek, Agnieszka Wesołek-Leszczyńska, Katarzyna Pastusiak
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Czasopismo jest indeksowane w bazach CAS, Główna Biblioteka Lekarska, Google Scholar, Index Copernicus, Polskiej Bibliografii Naukowej, Ulrich's Peridicals Directory oraz WorldCat.