Kup dostęp do elektronicznej wersji numeru:
Dodaj do koszyka (INDYWIDUALNY): 30,00 PLN Dodaj do koszyka (INSTYTUCJONALNY): 60,00 PLN Zobacz wszystkie możliwości zakupuTom 14, Nr 2 (2023)
Data publikacji: 2023-07-28
Spis treści
dostęp otwarty
dostęp płatny
Hafnia alvei — probiotyk nowej generacji jako wsparcie w redukcji masy ciała
Michalina Kierzek, Marta Pelczyńska
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Katarzyna Suliga, Teresa Grzelak
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Medycyna chińska i jej zastosowanie w onkologii
Michalina Juśkowiak, Beata Brajer-Luftmann, Marcin Mardas, Emilia Warchoł, Marta Stelmach-Mardas, Marta Stelmach-Mardas
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Wpływ społeczny na jedzenie — modelowanie, autoprezentacja i facylitacja społeczna
Julia Suwalska, Paweł Bogdański
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Zaburzenia odżywiania wśród sportowców
Zuzanna Zwolińska, Emilia Korek
Inne materiały uzgodnione z Redakcją