Kup dostęp do elektronicznej wersji numeru:
Dodaj do koszyka (INDYWIDUALNY): 85,00 PLN Dodaj do koszyka (INSTYTUCJONALNY): 170,00 PLN Zobacz wszystkie możliwości zakupuTom 17, Nr 2 (2023)
Data publikacji: 2023-04-28
Spis treści
dostęp otwarty
dostęp płatny
Janusz Siebert
Artykuł redakcyjny
Potencjalny związek pomiędzy wybranymi składnikami oraz produktami żywności a depresją
Ewelina Swora-Cwynar, Martyna Marciniak, Paulina Chmiela, Agnieszka Dobrowolska
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Rehabilitacja i ocena pacjentów po zabiegu implantacji ślimakowej
Michał Miciak, Krzysztof Jurkiewicz, Karolina Dorobisz
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Kardiomiopatie w populacji pacjentów pediatrycznych
Ireneusz Domański-Giec, Krzysztof Kowalik, Andrzej Modrzejewski
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Porażenie nerwu przeponowego — rzadkie, ale bardzo istotne powikłanie infekcji COVID-19
Agata Ogłoza, Ewa Maria Sokolewicz, Jan Puchowski, Bartosz Gabriel Trzeciak
Inne materiały uzgodnione z Redakcją
Nietolerancja laktozy — żywieniowe ryzyko niedoboru wapnia?
Julia Szaniawska, Justyna Nowak
Inne materiały uzgodnione z Redakcją